Ett hem har många funktionaliteter. Matproduktion och -konsumtion. Sov- och badfaciliteter. Tvättstuga och i vissa fall även gym och arbetsplats. Det är mycket som ska rymmas på en plats som kan vara mindre än man egentligen skulle önska. Det finns olika trix för att få hemmet att verka större än det är. Ta badrummet.

Man tillbringar fler timmar i badrummet än man tror. Badrumsinredning är med andra ord, värt att ta på allvar. Inred badrummet, inte bara så du tycker det är fint, utan så att din egen personlighet skiner igenom. Det finns många idéer, tips och knep som kan hjälpa dig att inreda ditt badrum. Det finns badrumsdesign som passar för små utrymmen och designidéer som är fantastiska för det stora badrummet. Man kan få skräddarsydda duschväggar som är specialanpassade till måtten i ditt badrum. Dessa går att få innovativa med inbyggd teknik Vad gäller små detaljer kan man hitta små mästerverk att pryda badrum med. Låt inte utrymmet begränsa dig och reducera aldrig ditt badrum till ”toaletten”

En revolutionerande möbel?

Ett annat ställe som är undervärderat är sovplatsen. Men istället för att inreda ett stort och tjusigt sovrum, kan man istället fundera på att inkorporera sovfaciliteterna i andra funktioner. I den lilla lyan där du inte vill gå på kompromiss med skrivbordsfaciliteterna, men inte heller har lust att välja mellan ett vardagsrum och ett sovrum. Bäddsoffan ger dig bägge.

En bäddsoffa fungerar väldigt bra även för dig som behöver ett hemmakontor. Det gör rummet en oerhörd mångsidighet och kan användas för ögonblick när du behöver vara för dig själv men också när du njuter av dina gästers sällskap. Sängkläderna är snabbt undangömda och soffan ser alltid bra och presentabel ut. På kontoret blir bäddsoffan en del av möblemanget. Stilenlig faller den i ett med kontoret.  Det ser snyggt ut i vardagen och omvandlar kontoret till ett bekvämt gäst- och sovrum vid behov.

En bäddsoffa begränsar dig inte utan ger dig möjlighet att skapa en mysig och personlig inredning. Med en bäddsoffa, kan du snabbt och enkelt göra ett rum trevligt och funktionellt. Det är praktisk och ger plats för extra förvaring – se mere her. Bäddsoffan ger dig möjlighet att erbjuda gästrum åt vänner som tittat förbi, även om du bara har ett vardagsrum. Den ger dig allt utrymme du behöver, oavsett om du ska skapa plats för övernattningsgäster eller bara vill spara plats själv.