Det har antagligen hänt de flesta föräldrarna, att ens barn kommer hem utan den nyinköpta jackan som du just införskaffat med dina surt förvärvade pengar. Antagligen har din son eller dotter helt enkelt glömt den någonstans. Med en namnlapp i jackan skulle du lätt kunna få tillbaka den, det är betydligt större chans du får tillbaka mina barns kläder när plagget är märkt med barnets namn och telefonnummer.

 

Namnlappar i olika varianter

 

Det finns olika typer av namnlappar du kan köpa för att sätta i dina barns kläder, självfallet med namn och kontaktuppgifter till dig men det finns även varianter med roliga, söta motiv på som barnen älskar. Du kan även beställa namnlappar med ett foto på barnet på så blir det ännu lättare och ännu roligare att sätta i kläderna. Namnlappar är en en klassisk och tidlös grej som svenska föräldrar använt i åratal och fortfarande gör. Handla namnlappar idag online och få de direkt skickade hem till dig med ditt personliga trygg.

Tvättmaskin med torkfunktion eller torktumlare?

Idag är det vanligt tvättmaskiner som säljs har en inbyggd torkfunktion. Den största fördelen är såklart att du behöver bara en maskin och sparar utrymme istället för två om du skulle ha en separat torktumlare. Nackdelen är att en kombimaskin inte kan torka lika mycket kläder som en vanlig torktumlare, dessutom är det ganska dyrt i form av att det drar mer energi.

 

När du köper en torktumlare eller en kombimaskin, titta då på hur stor kapacitet den har – alltså hur mycket kläder du kan torka åt gången. Försök att välja en som passar ditt hushåll, inte en för med stor kapacitet men absolut inte heller men för liten kapacitet. Dagens torktumlare kan inte bara torka handdukar, utan idag kan i princip alla kläder med några få undantag torkas i en torktumlare. Läs mer om olika torktumlare och olika funktioner här: test torktumlare.