Det är enkelt att med små detaljer ändra sin look och ge sig själv ett tuffare, vackrare, eller mer uppklädd stil. Du behöver inte släpa med dig en stor väska med halva garderoben.

Här kommer lite tips på vad du enkelt kan göra:

Från lättklädd till uppklädd

Ska du göra något på dagen för att sedan på kvällen gå ut på en middag? Har du på dagen en T-shirt och jeans, och du kommer inte hinna hem och byta om innan middagen? Inte ska du behöva släpa med dig en stor tung väska hela dagen bara för det, utan det finns små enkla medel för att ändra din stil från vardag till mer uppklätt.

Med en normal stor handväska får du plats med allt du behöver. Ta med: 

  • Hårsnodd 
  • en lättare kavaj, kimono eller cardigan 
  • örhängen 
  • halsband 

 

Har du varit på språng under dagen, kanske haft en rad olika ärenden, och sedan har du en trevlig middag inbokad ikväll? Med hjälp av de sakerna som nämnts ovan kan du gå från din vardags look till en chic kvälls stil. Gör så här: 

Ta en hårsnodd och sätt upp håret i en snygg knut. Ta på dig ett par snygga örhängen, några som syns och visar vilken stil du vill gå för, vacker, tuff eller elegant. Samma sak med halsband – välj ett som passar ihop med örhängena, det kan vara ett kort som bara syns lite i urringningen på tröjan eller ett långt som hänger ner från halsen och över bröstet. Slutligen tar du på dig kavajen eller vilket plagg du valt, och vips så har du en kvällsstil istället. Med hjälp av några få detaljer så kan man ändra sin stil rejält.

Har du plats i väskan kan du även lägga ner ett par klackar att byta ut dina vardags skor mot dem på kvällen. Feminina skor med klackar gör både att du ser ut, och känner dig mer uppklädd, än om du kommer i ett par sneakers.

 

För män

Män kan också enkelt ändra sin stil med olika tillbehör. Om du på vardagen har tex en kortärmad skjorta på dig så kan du ta med en fluga eller slips att sätta på dig på kvällen, så vips har du genast en mer uppklädd stil. 

Män kan också bära hatt eller hängslen. 

Har du en t-shirt på dig på dagen så kan du ta med en kavaj att hänga på dig senare, det ger en tuff, snygg och avslappnad stil.