Det finns situationer när det kan vara kul att introducera något nytt i samlivet. Det kan till exempel vara en födelsedag eller årsdag man vill fira lite extra och då kan det vara både kul och känslomässigt fint att köpa en leksak för sängen.

 

För den som är lite känslig kan man börja lite försiktigt och ge sin partner något som är avsett för att öka dennes glädje i sängen snarare än att köpa något till sig själv. Ofta kan till exempel en helt vanlig massagestav vara en bra början eller, än mjukare, lite erotiska underkläder.

Produkter för honom och henne

Sexleksaker har länge betraktats som något som är lite kinky och mest till för de par som håller till utan för det som betraktas som normen för hur ett samliv ska vara. Normer är dock inte alltid vad vi behöver för att må bra. Istället för att titta på normen bör vi titta på vad vi mår bra av, och vad vi tänder på är faktiskt helt vår ensak – eller för att uttrycka det tydligare – ett pars gemensamma ensak.

 

Det finns en hel del spännande produkter som kan öka nivån på samlivet, du kan läsa mer om dem på mshop.se.

Tänk på detta när du köper intima produkter

När du köper sexleksaker är det ett antal saker du bör tänka på för att det ska bli så fint som det kan bli. Några av dessa saker är:

 

  • Involvera alltid din partner, det är lätt att köp av sexleksaker kan uppfattas fel annars

 

  • Tänk på att det finns ett stort spektrum av sexleksaker, du kan börja försiktigt om du känner dig osäker

 

  • Sexleksaker är inte bara stimulerande apparater, det kan också vara till exempel sexiga underkläder

 

  • Introducera sexleksakerna långsamt i samlivet så att din partner inte känner sig osäker