Är du en av alla dem som älskar att resa? Då är du säkert på jakt efter riktigt billiga resor. För du har väl tänkt på att ju billigare du reser desto mer kan du resa! I den här texten kommer vi ge dig några tips på hur du kan hitta billiga resor.

Sista minuten

Det kanske bästa sättet att hitta riktiga fynd-resor, är att leta efter sista minuten-resor. Dessa resor är extra billiga eftersom de bokas med mycket kort varsel. Ofta har de blivit lediga på grund av att någon har avbokat en resa sent. Eftersom flygbolagen förlorar pengar på att köra planen med tomma säten så rear de hellre ut resan än låter sätena gapa tomma. Det här din möjlighet att göra fynd kommer. Håll utkik på exempelvis Travelmarket, där hittar du massor av bra och billiga resor, inte minst sista minuten-resor.

Skaffa ett kreditkort som ger poäng

Ett annat sätt att resa billigare är att skaffa ett kreditkort som ger poäng som du köpa resor för. Många flygbolag erbjuder den typen av kreditkort. Ofta får du poäng på allt som du handlar med kortet, och dessutom extra poäng när du köper flygresor. Till slut kan du få ihop så många poäng att du kan köpa en hel resa för poängen.

Ospecificerat boende

Ytterligare ett sätt att hitta billigare resor är att välja sådana med ospecificerat boende. Då kan du förvisso bli antingen positivt eller negativt överraskad över det boende som du får, men en sak kan du vara säker på: resan var förmodligen betydligt billigare än den med ett specificerat boende.

 

Vi hoppas att du med hjälp av våra tips ska hitta några riktigt billiga resor och att du ska få möjlighet att sola, bada och vila upp dig på någon vacker sandstrand i ett varmt land. Lycka till med jakten på billiga resor.