Har du tänkt på vilka välfungerande lagersystem en välsorterad webbutik måste ha? Oavsett bransch måste de ha flexibla lösningar för säker och effektiv lagerhantering. Det kan vara vertikala karuseller kombinerade med lagerhanteringssystem som möjliggör batchplockning. Som du hör, kan vara riktigt komplexa system och om du tycker det låter intressant, kan du se mera här. Vi ska inte hänga kvar vid de olika lagersystemen, utan vi nöjer oss med att vara glada för att de finns. Det gör vardagen lättare för många av oss, att man kan få hem sina produkter inom få dagar, när man handlar på nätet.

Olika sorters proteinpulver

En av de många produkter du kan köpa på nätet är proteinpulver. Det finns flera olika former för proteinpulver. De tre vanliga är vassla, soja och kaseinprotein. Vassla är det vanligaste, eftersom det är ett vattenlösligt mjölkprotein. Det är också ett komplett protein, som har alla fördelar som proteinpulver kan ha. Kompletta proteiner innehåller alla nio av de aminosyror som är nödvändiga för mänskliga kostbehov. Veganer å andra sidan föredrar sojaprotein, även om det kan vara svårt att upplösa det i vatten. Kasein är mjölkprotein med en fördröjd frisättning av aminosyror i blodet – Köp det här.

Ge smoothien ett boost med proteinpulver

Njuter du av hälsofördelarna med en daglig proteinsmoothie? Du är kanske en av dem som låter dig avskräckas av tanken på tio olika ingredienser, strul med mixern och massor av disk? Så behöver det inte vara. Med ett bra kvalitetsproteinpulver, ett enkelt recept och en portionsmixer där du kan ta med dig flaskan, tar det inte många minuter.  Att ge dig själv en daglig proteinsmoothie kan vara ett mycket hälsosamt beslut. Vi vet alla att frukosten är dagens viktigaste måltid. Att lägga till mera protein till frukosten kan vara ett bra sätt att börja dagen, och en proteinsmoothie passar perfekt på morgonkvisten.